Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Погарська В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Павлюк Р. Ю. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. В. Хоменко, К. В. Кострова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_14 Розроблено біотехнологію одержання функціональних кисломолочних напоїв на основі сколотини з використанням як інновації домішок із коренів хрону, селери, імбиру та часнику у формі швидкозамороженого наноструктурованого пюре та екстрактів з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини, які характеризуються рекордним вмістом біологічно активних речовин.
| 2. |
Павлюк Р. Ю. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 57-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_15 Науково обгрунтовано та розроблено інноваційну технологію натурального вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних домішок (ДДД) у формі наноструктурованого пюре з рослинної сировини. Підібрано рецептурний склад, досліджено вміст біологічно активних речовин у нових видах морозива за збагачення рослинними домішками. Як інновацію у процесі одержання заморожених ДДД використано кріогенне "шокове" заморожування та низькотемпературне подрібнення.
| 3. |
Погарська В. В. Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів [Електронний ресурс] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий, Н. І. Підгорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_6
| 4. |
Павлюк Р. Ю. Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, Л. М. Соколова, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, Н. П. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 31-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_8
| 5. |
Павлюк Р. Ю. Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, Н. В. Дібрівська, В. В. Погарська, В. В. Яницький, В. А. Афанасьєва, Т. В. Крячко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 60-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_12 Проаналізовано новий спосіб активації біологічно активних речовин (БАР) та біополімерів плодово-ягідної сировини з використанням попередньої обробки у вихровому шарі феромагнітних часточок змінного електромагнітного поля, зокрема, магнітної складової, перемішування та подрібнення, в апараті ВА-100. Описано процес подрібнення дикорослих ягід під час одержання пастоподібних функціональних напівфабрикатів домішок, який виявляється у більш повному вилученні БАР зі зв'язаного стану в нанокомплексах з біополімерами у вільний та деструкції біополімерів - пектинових речовин, їх трансформації в розчинну форму та одержання напівфабрикатів з більш високими драглетвірними властивостями, розкрито механізм даного процесу.
| 6. |
Павлюк Р. Ю. Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. С. Маціпура, Т. С. Маціпура, Н. О. Черноморд // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_13
| 7. |
Павлюк Р. Ю. Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, С. М. Лосева, Н. П. Максимова, А. С. Маціпура // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_14
| 8. |
Павлюк Р. Ю. Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. В. Коробець, Н. П. Максимова, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 23-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_6
| 9. |
Павлюк Р. Ю. Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий, Н. П. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_8
| 10. |
Погарська В. В. Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів [Електронний ресурс] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Коробець, О. О. Юр'єва, Н. П. Максимова, Л. М. Череватенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_13
| 11. |
Павлюк Р. Ю. Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, С. М. Лосєва, А. С. Маціпура, Д. О. Глубокий, C. С. Стоєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 82-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_14
| 12. |
Павлюк Р. Ю. Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Д. О. Глубокий, К. С. Балабай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 3-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_3
| 13. |
Павлюк Р. Ю. Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова, Н. П. Максимова, І. С. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_7
| 14. |
Павлюк Р. Ю. Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. В. Коробець, Д. М. Козюрін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 44-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_8
| 15. |
Погарська В. В. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму [Електронний ресурс] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, В. Г. Лук’янова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_9
| 16. |
Павлюк Р. Ю. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Г. В. Носіченко, Ю. П. Какадій, Г. І. Ізотова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 62-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_10
| 17. |
Погарська В. В. Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів [Електронний ресурс] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Савченко О. О. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_11
| 18. |
Павлюк Р. Ю. Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Архіпов, Л. В. Руда // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 34-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_7
| 19. |
Павлюк Р. Ю. Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристиками [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Г. В. Носіченко, Ю. П. Какадій, Л. М. Соколова, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__3
| 20. |
Павлюк Р. Ю. Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр’єва, Ю. Г. Наконечна, В. А. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 9-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__4
| | |
|
|